Starterslening gemeente Noordwijk max. €50.000,-

De gemeentes Noordwijk en Noordwijkerhout zijn samengegaan, maar beide voormalige gemeentes hadden verschillende voorwaarden voor de Starterslening. Dit is afgelopen maand voor de hele (nieuwe) gemeente Noordwijk gelijkgetrokken. Iemand die in de gemeente woont (en ook de laatste 3 jaar onafgebroken in Noordwijk stond ingeschreven), nog nooit een woning in bezit gehad heeft én jonger is dan 40 jaar kan in aanmerking komen voor een Starterslening van maximaal €50.000,-

Dit is dus een aanzienlijk bedrag waarmee jij je voordeel kan doen om toch een eerste woning te kunnen kopen. Ook als je partner niet in de gemeente Noordwijk woont kan je in aanmerking komen, mits beide jonger bent dan 40 jaar.

De Hypotheekshop Noordwijk helpt je – naast de ‘gewone’ hypotheek – bij het aanvragen én afsluiten van een Starterslening. Uiteraard gaan we eerst na of je in aanmerking komt voor de lening. Dus wil je weten hoeveel je kan lenen, inclusief de Starterslening? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak.

Meer informatie, of voor het aanvragen van de Starterslening kunt u surfen naar deze internetpagina van de gemeente Noordwijk.